Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/baysermd/public_html/index.php on line 66 Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/baysermd/public_html/engine/init.php on line 34 Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/baysermd/public_html/engine/init.php on line 27 Pervaze » Bayser

Pervaze

Pervazul ferestrei ascunde diferența dintre grosimea pereților și jardiniere, organiza tranziția de la spațiul interior la lumea exterioară. Nu e de mirare aceste date aparent modeste sunt întotdeauna arhitecți, astfel atente si designeri. În cele din urmă, pervazul este funcțional și decorarea casei - puteți seta ghivecele de flori, suveniruri și alte lucruri frumos și util.

 

 

Productie de ferestre din PVC Glafuri Bayser - un proces high-tech separat, inclusiv disponibilitatea de echipamente moderne, personal cu înaltă calificare pentru a asigura funcționarea stabilă a echipamentelor high-tech, folosiți materii prime numai ecologice. În producția de glafuri de ferestre din material plastic, firma noastra foloseste materii prime din cei mai importanti producatori.

 

 

Praguri Caracteristici.

, Rezistent la apa, rezistent la flacără prag durabila este confectionat din 100% de prima clasa din PVC rigid.

Rigiditatea structurii - o rigidizare de design îi conferă durabilitate extremă.

Rezistența la zgârieturi și pete suprafața superioară a pragului acoperit cu un film special termokleenoy, ceea ce face rezistent la zgârieturi și pete agresive.


Glafuri de retenție de culoare păstrează perfect culoarea lor în timp sub acțiunea razelor ultraviolete.

 

Ușor de praguri de îngrijire nu necesită nici o vopsire sau lacuire suplimentar, nici grijă deosebită.