Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/baysermd/public_html/index.php on line 66 Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/baysermd/public_html/engine/init.php on line 34 Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/baysermd/public_html/engine/init.php on line 27 Despre Noi » Bayser

Despre Noi


 ICS "Serkan-Plast" S.R.L. se dezvoltă cu succes mai mult de 10 ani pe teritoriul Republicii Moldova.

Principala activitate a companiei este fabricarea produselor din PVC.

 

Compania Serkan-Plast printre primele a lansat producerea lambriurilor din PVC în R. Moldova.

 

Unicul producător plintelor din plastic cu cablu-canal și margini flexibile, Bayser, în R. Moldova.

 

Unicul producător siding-ului din PVC în Moldova.

 

Producător al diblurilor din plastic pentru montarea sistemelor de izolare termică.

 

S-a lansat producerea de ţigle în Turcia, marca comercială (Kermit) şi în Statele Unite ale Americii (Kermit SUA).

Țiglele din compozite polimerice, au garanție de 30 ani, se bucură de o popularitate și cerere înaltă în U.E. și din 2012 în S.U.A. (Muncie, Indiana) ( !!! Fiți atenți la produsele contrafăcute !!! )

 

Departamentul nostru în Turcia are 30 ani de experienţă în producţia de echipamente, instrumente pentru extrudare și matrice pentru fabricarea produselor variate din diferite tipuri de plastic prin metodele de injectare şi extrudare. În acest domeniu cooperăm cu producători din U.E., Turcia, Ucraina și Rusia.

 

Suntem în permanentă dezvoltare astfel în anul 2013 lansăm fabricarea mai multor produse noi, în R. Moldova:

 

Praguri pentru podea care acoperă fisurile între diferite tipuri de pardoseală (ex. Faianță-laminat), colț perforat pentru pante şi arcuri, colţ universal din plastic pentru pereți, alb şi cu textură de lemn, pervazuri PVC.

 

Toate produsele sunt fabricate pe utilaje moderne și calitative, folosind cele mai avansate tehnologii, doar din materie primă ecologic-pură importată din Europa. Totul este confirmat de certificatele corespunzătoare. Depozitele şi transport propriu permite să fim încrezuți că produsele noastre vor fi livrate la timp oriunde vă aflați.

 

Suntem dispuși să vă oferim mai mult decât produse calitative pentru că vă oferim și prețuri mai atractive din toată R. Moldova.

 

Avem onoarea să fim parteneri celor mai dezvoltate companii. Serkan-Plast își extinde continuu numărul partenerilor pe teritoriul Republicii Moldova şi peste hotarele ei pentru ca fiecare client să poată procura produsele noastre la cel mai bun preț, oriunde s-ar afla.

 

Scopul principal al nostru:

 

De a lucra onest;

De a produce rapid;

De a menține la nivel avansat calitatea produselor si serviciilor;

De a utiliza noile tehnologii;

De a menține principiul (pe prim plan oamenii şi mediul înconjurător);

De a Organiza împreună cu partenerii noștri o reţea comercială de succes.