Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/baysermd/public_html/index.php on line 66 Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/baysermd/public_html/engine/init.php on line 34 Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/baysermd/public_html/engine/init.php on line 27 Вагонка » Bayser

Lambriuri

Compania noastră este un producător al panourilor din plastic, ceea ce înseamnă că va oferim cele mai bune preţuri en-gros, nu doar în Chişinău, ci şi pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Panouri din plastic-panouri PVC

Panouri din plastic - un material relativ nou care este folosit în lucrări de finisare în interior şi mai rar în exterior. Produs din PVC (policlorura de vinil) prin extrudare. Dimensiunile standard: grosimea panourilor din plastic constituie 7 mm, lungimea este egală cu 6 m iar lățimea de 125 și 250 mm. Dacă facem comparația cu lambriul chinez lungimea căruia constituie 5.95 m, lambriurile fabricate de compania noastră sunt cu 5 cm mai lungi.

 

Lambriuri cu lățimea de 125 mm:

Lambriurile cu lăţimea de 125 mm, sunt simple, cu lăcat larg (European), panoul are profil dublu. Lambriul din plastic de obicei este de culoare albă, dar având în vedere tendinţele actuale a pieței, firma noastră a început producerea lambriurilor cu imagine. De asemenea, se produce cu acoperire de lac şi cu dungi longitudinale stilizate cu crom sau aur, etc.

 

Panouri din plastic:

Principala diferenţă între panouri din plastic și lambriuri — constă în absența cusăturii la conectare. La instalarea corectă a panourilor din plastic, cusăturile între panouri nu se văd vizual și nu se simt, tactil. Lăţimea panourilor din plastic poate fi de la 20 cm până la 30 cm. De fapt cele mai răspândite panouri din plastic au lăţimea de 25 cm.

În popor atât panourile din material plastic cât şi lambriurile din plastic, sunt numite simplu ”Lambriuri” sau ”Lambriuri din plastic”. Se poate întâlni și terminul de ”Lambriu laminat”.

Din punct de vedere al culorilor, lambriurile din plastic se clasifică în funcție de modul în care se acoperă cu culorile date. Lambriu alb-mat - nu se acoperă cu nimic. Lambriuri lac – panoul se acoperă cu un strat de lac pentru a-i oferi strălucire în cea mai mare parte albă. Metoda de imprimare, un ax cu imagine transpune desenul pe panourile, asemănător cu imprimarea tipografică. Imprimare termică - un ax încălzit transpune imaginea de pe o bandă-termică pe panourile din PVC.

 

Compania "Serkan-Plast" SRL mai mult de 10 ani produce lambriuri din plastic și panourile din plastic pe teritoriul Republicii Moldova, acumulând experienţă colosală în acest domeniu. Permanent cercetăm piața și regulat renovăm colecția lambriurilor conform cererii. Activitatea de bază a companiei noastre este vânzarea en-gros a lambriurilor din plastic pe teritoriul Republicii Moldova. În biroul nostru din or. Chișinău puteţi vedea gama completă de lambriuri din plastic şi accesorii. En-detail produsele noastre le puteți procura de la partenerii noştri regionali.